LindLife

Vi utgår ifrån dina förutsättningar

Lind

Carola

 

LindLife

 

Anlita mig för att bygga upp en plan för din framtid. Hälsokost, träningsprogram och mental träning för dig, för ert företag eller för en särskild grupp med utvalda personer, tex: Hälsoläger, företagsutveckling eller kompisgängets utmaning.

 

 

 

 

Ämnen som:

Hästhanering, hästhälsa, hovhälsa, ergonomi på din arbetsplats, kommunikation, mediumskap, energiarbete, personlig utveckling, föräldraskap, funkisförälder, down syndrom, näring, hälsa och network marketing.

 

 

 

Hälsa och investering med Carola Lind

Att investera i sin egen framtid är något som alla kan göra men kanske inte helt utan hjälp och stöd. Vad du än vill göra med ditt liv är det din och din omgivnings fysiska, mentala och känslomässiga hälsa som kommer att avgöra framtiden. Jag hjälper dig att både komma igång och att fortsätta!

Med mig får du en personlig coach som stannar även är det är svårt och när uppförsbacken verkligen är svår. Med mig får du verktyg som ger dig självkännedom, målbilder och näring till att fortsätta. Vi skriver ditt program helt utifrån den budget du har att röra dig med, från 1 dag upp till så måna som behövs.

Vill du ha hjälp med dina anställda? Hjälp att skapa en hälsoutmaning? Eller är det bara för dig?

Allt är möjligt! Hör av dig för ett kostnadsförslag! Maila: mail ( at ) carolalind.com

 

Jag fakturerar mina tjänster genom Frilans Finans, alla priser jag uppger till dig är inklusive moms. Det går bra att avbetala.

Din Coach och samtalspartner i alla ämnen som berör ditt liv.

 

Vi jobbar tillsammans under ett förutbestämt antal samtal under en bestämd tidsperiod med det ämne som du önskar jobba med.

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.